Ebing Coaching

Over Ebing Coaching

Iedereen heeft een ander verhaal. Ik streef ernaar om ieder persoon op zijn eigen manier te kunnen helpen voor maximaal resultaat. We werken toe naar een leefstijl voor op de lange termijn, doormiddel van  Evidence-based Coaching

Ebing coaching logo

Eigen Transformatie

Mijn ‘fitness journey’ startte op 16 jarige leeftijd (linker foto). Ik wilde graag wat sterker worden en wat spiermassa kweken aangezien ik nogal dun was.  Zoals veel mensen die starten in de sportschool had ik in het begin nog geen idee hoe ik dit het beste kon aanpakken waardoor ik niet optimaal heb kunnen trainen. Zo begon ik bijvoorbeeld met een echte bro-split; de ene dag borst, de andere dag rug etc. Toch heb ik die tijd wel wat spiermassa kunnen kweken omdat ik altijd goed mijn best heb gedaan tijdens de trainingen.

In de tussentijd leerde ik veel nieuwe dingen over fitness vanuit school en vanuit het zelfstudie. De trainingen werden beter ingericht en ook voeding kwam om de hoek kijken, dit heeft natuurlijk ook voor meer resultaat gezorgd.

2 jaar geleden besloot ik voor de volle 100% op fitness te focussen en zo kwam ik via een collega bij een online coach terecht. Dit heeft voor mij een enorm verschil gemaakt in mijn fysiek, zoals je kunt zien (rechter foto).

Linker foto – 16 jaar, 57kg

Rechter foto – 21 jaar, 80kg

C2C15EAF-97B7-4909-9288-DB8B95EEBC3D
A8B03868-33B5-4710-9987-06FA5A2EE7E3

Over Mij

Mijn naam is Darrel Ebing. Vanaf kleins af aan heb ik al een passie voor sport.
Ik heb mijn hele jeugd gevoetbald, zowel op een vereniging als met vrienden. Langzamerhand heb ik een passie voor fitness ontwikkeld. Eerst om te zien hoe ik mijzelf hierin kon ontwikkelen, maar beetje bij beetje kwam ik er achter dat mijn kracht ligt bij het coachen en begeleiden van anderen!

In het begin wist ik nog niet gelijk hoe alles werkte, daarom vond ik het erg interessant om
hier meer over te leren en mij erin te verdiepen. Door alle ervaring heb ik mijzelf ontwikkeld
tot de trainer die ik nu ben. Zowel op gebied van kennis als mijn eigen fysiek heb ik grote
stappen gemaakt. Dat is ook gelijk het leuke van fitness/krachttraining, je bent nooit
uitgeleerd.

Buiten mijn passie voor krachttraining heb ik ook nog andere hobby’s. Het kijken van sporten
(voornamelijk voetbal), boeken lezen, muziek luisteren en leuke dingen doen met vrienden.
Ook houd ik van lekker eten, dit hoeft niet per se super gezond te zijn, zolang er maar
balans is. Dit is iets wat ik jou ook aan wil leren!

Ervaring

Vanaf een jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met sport, waar ik vroeger helemaal weg was van voetbal is dat op de middelbare school omgeslagen naar fitness. Op de middelbare school zat ik dan ook in een sportklas (LO2). Vervolgens ben ik de opleiding Lifestyle, Sport & Bewegen gaan doen, waar ik ook gelijk mijn Fitness A (fitness instructeur) en Fitness B (Personal Trainer) diploma’s heb behaald.

Tijdens deze schooljaren ben ik ook begonnen als fitnessinstructeur bij Fit For Free waar ik ongeveer 2 jaar heb gewerkt. Nadat ik mijn opleiding had afgerond en meer dan een jaar stage had gelopen als personal trainer was het voor mij tijd om de volgende stap te nemen: Personal Trainer.

Ik vind het enorm gaaf om mensen te kunnen helpen hun droomfysiek te bouwen en mentaal aan te sterken. Dit is al bij tientallen andere gelukt in het werk als Personal Trainer, maar ik ben ervan overtuigd dat dit met Online Coaching nog meer resultaat kan opleveren. 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als trainer heb ik in deze vervolgjaren meerdere cursussen afgerond, waaronder de Henselman PT course. Door deze Evidence-based cursus heb ik de kennis verkregen om mensen te kunnen helpen met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

Ondanks mijn aanwezige kennis blijf ik altijd de drang hebben mijzelf te blijven ontwikkelen, daarom heb ik onlangs het HBO-programma psychologie en voeding afgerond. Door dit programma heb ik meer kennis en inzicht gekregen op het gebied van  gedrachtsveranderingen en bepaalde eetstoornissen.

Nu ben ik hier om samen met jou mooie resultaten te behalen!