Ebing Coaching

Over Ebing Coaching

Iedereen heeft een ander verhaal. Wij streven ernaar om ieder persoon op zijn eigen manier te kunnen helpen voor maximaal resultaat. We werken toe naar een lifestyle voor op de lange termijn, doormiddel van  Evidence-based Coaching

Ebing coaching logo
Portret foto armen over elkaar

Over Mij

Ik ben Darrel Ebing, 21 jaar oud.  Sinds klein heb ik al een passie voor sport, waarbij dit vroeger nog voornamelijk voetbal was is dit later omgedraaid naar fitness.

In het begin wist ik nog niet gelijk hoe alles werkte, daarom vond ik het erg interessant om hier meer over te leren en mij erin te verdiepen. Door alle ervaring heb ik mijzelf ontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Zowel op gebied van kennis als mijn eigen fysiek heb ik grote stappen gemaakt. Dat is ook gelijk het leuke van fitness/krachttraining, je bent nooit uitgeleerd.  

Buiten mijn passie voor krachttraining heb ik ook nog andere hobby’s. Het kijken van sporten (voornamelijk voetbal), boeken lezen, muziek luisteren en leuke dingen doen met vrienden. Ook houd ik van lekker eten, dit hoeft niet persé super gezond te zijn, zolang er maar balans is. Dit is iets wat ik jou ook aan wil leren!

Ervaring

Vanaf een jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met sport, waar ik vroeger helemaal weg was van voetbal is dat op de middelbare school omgeslagen naar fitness. Op de middelbare school zat ik dan ook in een sportklas (LO2). Vervolgens ben ik de opleiding Lifestyle, Sport & Bewegen gaan doen, waar ik ook gelijk mijn Fitness A (fitness instructeur) en Fitness B (Personal Trainer) diploma’s heb behaald.

Tijdens deze schooljaren ben ik ook begonnen als fitnessinstructeur bij Fit For Free waar ik ongeveer 2 jaar heb gewerkt. Nadat ik mijn opleiding had afgerond en meer dan een jaar stage had gelopen als personal trainer was het voor mij tijd om de volgende stap te nemen: Personal Trainer.

Ik vind het enorm gaaf om mensen te kunnen helpen hun droomfysiek te bouwen en mentaal aan te sterken. Dit is al bij tientallen andere gelukt in het werk als Personal Trainer, maar ik ben ervan overtuigd dat dit met Online Coaching nog meer resultaat kan opleveren. 

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als trainer heb ik in deze vervolgjaren meerdere cursussen afgerond, waaronder de Henselman PT course. Door deze Evidence-based cursus heb ik de kennis verkregen om mensen te kunnen helpen met een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.

Nu ben ik hier om samen met jou mooie resultaten te behalen!